Wollaa zien en voelen
Wollaa’s ook te koop in winkels

We zijn erg blij met de samenwerking met de baby concept store 9UP/9Down aan de Weverstraat 11 in Arnhem. In deze leuke winkel op het gebied van babyproducten kun je uitgebreid de Wollaa’s zien en voelen.

Wollaa op beurzen, markten en festivals

Regelmatig vind je Wollaa op beurzen, markten en festivals. De Wollaa’s vragen erom gezien en gevoeld te worden. Graag vertellen we je het bijzondere verhaal van Wollaa. Leuk om je daar te ontmoeten.
Jammer genoeg zijn vanwege het coronavirus onderstaande beurzen geannuleerd. Graag ontmoeten we jullie face-tot face later in het jaar. Blijf gezond, veerkrachtig en vol goede moed!

  • Vrijdag 15- t/m zondag 17 mei ben je van harte welkom op onze stand bij het We are pregnant Event in de Werkspoorkathedraal in Utrecht – www.wearepregnant.nl.
  • Zaterdag 16 mei zijn we weer aanwezig van 10-14 uur op de Geboortemarkt van het Geboorethuis van het Diakonessenhuis, Bosboomstraat in Utrecht.
  • Zaterdag 6 juni zien we je graag op het Moenfestival (voorheen OuderNatuurlijkBeurs) in de tuin van hotel Doorwerth, Kabeljauwallee, Doorwerth – www.moenfestival.nl
Nieuwe Wollaa’s

Er zijn weer 5 nieuwe Wollaa’s aan de collectie toegevoegd, te weten: de snoezelzak, het voeding- en zwangerschapskussen, de bijtring, het speenkoord en het babyspeelkoord. Ga voor meer informatie naar de winkel.