Wollaa's

Wat is een Wollaa?

En heerlijk met wol gevuld nestje, boxkleed, draagzak of hangmat en andere Wollaa's voor de allerkleinsten.
Lekker warm en koesterend én bevordert het afweersysteem tegen allergie, astma en bronchitis.

Wollaa’s bestaan uit katoen en wol. De wol is van schapen uit onze directe omgeving, die gezond en diervriendelijk opgroeien. Door te werken met lokale producten, vrij van gifstoffen, zorgen we niet alleen goed voor jouw baby, maar ook voor een aarde met toekomst.

  • De met de hand geschoren wol wordt uitsluitend met soda behandeld zonder gebruik van chemicaliën. De producten zijn duurzaam en wasbaar in de wasmachine op een wolwasprogramma.
  • Het Wollaa katoen en garen hebben het Oeko-tex standaard 100 keurmerklabel. Dit label staat garant dat het katoen en garen geen schadelijke stoffen (zoals arsenicum, benzeen, cadmium, lood) bevatten voor de gezondheid van je baby. De eisen voor babytextiel zijn terecht het strengst.

Alle Wollaa's zijn verkrijgbaar in badstof en/of wafelkatoen en in de kleuren ecru, taupe en grijs. De stoffen zijn voor verwerking op 50 graden gewassen.
Het babynestje, boxkleed, draagzak, hangmat en andere Wollaa's zijn in drie kleuren en veelal in meerdere varianten per kleur verkrijgbaar.
 

Wasvoorschriften

Wollaa"s kunnen in de wasmachine gewassen worden op een wolwasprogramma. Houd hierbij rekening met de kleur en gebruik een wolwasmiddel. Een wolwasmiddel zorgt voor extra schuim, waardoor er minder wrijving ontstaat, wat vilten veroorzaakt. Ook bevat een goed wolwasmiddel geen enzymen die de vezels van de wol kunnen aantasten. Zorg ervoor dat het toerental van de centrifuge op maximaal 800 toeren staat.
Belangrijk is het artikel aan de lucht te laten drogen en tijdens het drogen regelmatig te draaien. Dus geen droger gebruiken!
 

Babynestje

Het is heerlijk warm, zacht en koesterend voor je baby om in het Wollaa babynestje te liggen. Door de wol houdt de Wollaa je baby niet alleen warm bij een koude omgeving, maar ook koel bij een warme omgeving. Vanwege de eigenschappen van de wol is de kans op broeien veel minder dan bij nestjes met een synthetische vulling.
Ondertussen krijgt je baby ook de werking van wol mee, die de kans op allergiën, astma en bronchitis vermindert.

Het babynestje kan op allerlei plekken worden gebruikt. Denk aan de box, de bank, de kinderwagen. Het is ook makkelijk mee te nemen op bezoek. Door de band minder of meer aan te trekken wordt het nestje kleiner of groter. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur kun je je baby met of zonder dekentje in het Wollaa nestje leggen.
 

Los dekje voor babynestje

Dit losse dekje past precies in je wollaa babynestje. Wanneer je baby spuugt of anderszins kun je het dekje los wassen in plaats van het hele nestje. Het geeft de Wollaa tevens een andere look. Het dekje is aan de ene kant van badstof en de andere kant van wafeldoek en is tweezijdig te gebruiken.

Boxkleed

Het Wollaa boxkleed is een heerlijk zacht, warm en koesterend kleed voor je baby om op te liggen in de box, maar je kunt het ook gebruiken in de tuin, bij een picknick of waar jij maar wilt.
Kortom: een heerlijk kleed voor veel doeleinden in Wollaa stijl en met de Wollaa kenmerken. Ook bij deze Wollaa krijgt je baby de werking van wol mee, die de kans op allergiën, astma en bronchitis vermindert.

Tas annex verschoonmat

De tas annex verschoonmat wikkel je om het babynestje of boxkleed, klik de drukkers vast, hang de hengsels om je schouders en klaar ben je. Deze Wollaa is verkrijgbaar in de combinatie badstof en wafelstof in de kleuren ecru, taupe en grijs. De Wollaa bestaat drie lagen stof.

Hangmat

De Wollaa hangmat geeft je baby een koesterend en ontspannen gevoel door de zachte materialen en de iets wat ronde ligging. Het ligdeel is gevuld met wol en geeft daardoor de gezonde werking aan de luchtwegen. Je kunt de hangmat in de box met de afmeting van 100×80 ophangen.
Deze Wollaa is verkrijgbaar in badstof met wafelkatoen en in de kleuren ecru, taupe en grijs.

Draagzak

De Wollaa draagzak voelt aangenaam aan door de zachte materialen. De nekrand is gevuld met wol voor de gezonde werking aan de luchtwegen. Ook in het rugdeel en in de schouderbanden is wol verwerkt voor het comfort. De draagzak is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden.
De buitenzijde van deze Wollaa bestaat uit wafelkatoen en de binnenzijde is gemaakt van dubbel geluste badstof. En is verkrijgbaar in de kleuren ecru, taupe en grijs.

Reistasje

Reistasje in Wollaa stijl, om bijvoorbeeld luiers en doekjes in mee te nemen. Deze Wollaa is verkrijgbaar in de combinatie badstof en wafelstof in de kleuren ecru, taupe en grijs. De Wollaa bestaat twee lagen stof.

Wollaa knuffel

Deze Wollaa knuffel is door de dubbel geluste badstof en de vulling van wol heerlijk zacht en geeft tevens een gezonde werking aan de luchtwegen. Aan de pootjes kan de Wollaa door de allerkleinste makkelijk vastgepakt worden. Een vriendje om mee te slapen en te spelen.

Snoezelzak

In deze Wollaa snoezelzak van dubbel geluste badstof en wafelkatoen ligt jouw baby lekker warm en koesterend in het babynestje, op het boxkleed en/of hangmatje.  Deze Wollaa is verkrijgbaar in badstof met wafelkatoen en in de kleuren ecru, taupe en grijs.

zwangerschap- en voedingskussen

Dit Wollaa kussen is 2 in 1. Een zacht kussen voor jou tijdens de zwangerschap en daarna een koesterend en gezond kussen voor je baby tijdens het voeden vanwege de vulling van wol. Het kussen bestaat uit een losse hoes en binnenkussen. Deze Wollaa is verkrijgbaar in badstof met wafelkatoen en in de kleuren ecru, taupe en grijs.